Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

By-Dija v/Khadija Ghaoui

CVR-nr. 40214038

Omøvej 10, 1. Th.

4600 Køge

kundeservice@dijabeautybox.dk

Telefonnummer 22 51 16 14 BEMÆRK: Vi betjener ikke kunder gennem telefon i øjeblikket. For hurtig betjening, kontakt os via kontaktformularen eller via vores kundeservice mail. Vi besvarer din henvendelse, indenfor 24 timer.

Bestilling

Hos Dijabeautybox.com kan du kun bestille varer via vores website. Vi vil meget gerne høre fra dig på e-mail: kundeservice@dijabeautybox.com, hvis du har yderligere spørgsmål til din bestilling.

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

Annullering af bestilling

Hvis du har oprettet et køb og ønsker at annullere din bestilling, så skal du logge ind med din mail og dit kodeord under login-ikonet i menupunktet til venstre . Herefter skal du klikke på “Mine Ordrer". Under "Mine Ordrer" skal du klikke på info-knappen for din ordre, du ønsker at annullere og derefter klikke på "Annuller ordre". Det er kun muligt at annullere en ordre, hvis vores lager ikke er begyndt at håndtere ordren.

Betaling

Hos Dijabeautybox.com, gennemføres alle betalinger teknisk med clearhaus som kortindløsere, samt MobilePay. Du kan betale med Visa-dankort, Visa Electron og Mastercard/Maestro.

Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.  

Fragt

Ordrer bestilt hos Dijabeautybox.com, leveres via GLS, SEUR, UPS/UPS EXPRESS, DHL EXPRESS eller TNT til din adresse (omdelt) som hjemmelevering. LIGE NU: 25,- i fragt uanset ordrestørrelse. Ellers er fragtprisen: 40 kr med GLS hjemmelevering, SEUR hjemmelevering: 44,50 kr, UPS hjemmelevering: 60kr/UPS Express 109 KR, DHL Express:61,50 kr og TNT hjemmelevering: 73,50 kr.

Med Express leveringen, kan du få leveret din ordre samme dag. Bestilling skal foretages inden kl. 12.00. Prisen for DHL Express er 61,50,-kr og UPS Express 109,-kr.

Vi leverer i øjeblikket kun til Danmark.

Leveringstiden afhænger af det valgte transportfirma, som ordren skal leveres til. Bemærk, at den leveringstid, som er indikeret på siden er vejledende, og det svarer til vores normale arbejdsdage, og derfor inkluderer det ikke weekend eller helligdage. Vi behandler bestillingerne indenfor 1-2 dage og afsender derefter med en leveringstid på 2-4 dage.

Fortrydelsesret  

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@dijabeautybox.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Omøvej 10, 1 th - 4600 Køge

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

Omøvej 10, 1 th - 4600 Køge

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos By-Dija v/Khadija Ghaoui og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på dijabeautybox.com er By-Dija v/Khadija Ghaoui.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@dijabeautybox.com.  

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på følgende mail: kundeservice@dijabeautybox.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

   

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

www.dijabeautybox.com

Omøvej 10, 1 th

4600 Køge

E-mail: kundeservice@dijabeautybox.com

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den:__________

Forbrugerens navn: _________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________    Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.04.2019